Winkelen
Begin
Pakketten
Seizoentafel
Cursussen
Open dag
Aanmelden
Nieuwsbrief
Reacties
Werkwijzen
Contact
Linken

Door van Wijhe Consultancy

   POP en PLANK
Berm 15, 5331 KL Kerkdriel

T: 0418-637452  F: 084-7443560
W:
www.pop-en-plank.nl  C: pop.en.plank@gmail.!

 

 

6 en 7 Oktober 2017

Het Ontmoeten: Het hoeft niet het mag, ik zie je!!!!

In een wereld waar er van alles moet is het niet altijd fijn toeven. Hoe vaak gebruik jij het woordje moeten? Er wordt van alles van je verwacht, overal kom je tijd te kort, en wordt een mens er beter van? Dit zijn zo maar wat gedachtenspinsels toen ik over mijn opendagen nadacht. Ook ik leg mij dan van alles op. Wil je je profileren dan moet er van alles....... Op tijd een aankondiging (oeps), een hele reeks nieuwe pakketten (ojee, dan moet ik wel snel aan de slag...). Misschien al allerlei tipjes op FB???? Mensen aan je binden via alle kanalen die er zijn..... Ooit toen ik net begon dacht ik daar helemaal niet aan. Ik maakte gewoon wat en liet het zien aan anderen die het ook leuk vonden. Dit voelde een stuk relexter aan. Ont- moeten is dus eigenlijk het niet meer moeten. Dat geeft ruimte!! En ontmoeten is ook de ander weer echt zien. Niet via wat voor een media ook maar gewoon in het echhie!!! 

Het afgelopen jaar is wederom hier roerig geweest. Kinderen steunen bij hun leven, begeleiden bij afstuderen, zelf een nieuwe baan. Kortom er moest van alles. Het terug vinden van een eigen ritme, genieten van alles om je heen lijkt simpel maar soms is het toch echt niet makkelijk. Dus...ik ben lekker aan de slag gegaan, heb heerlijk zitten freubelen. Als ik dan eenmaal bezig ben kan er van alles en heb ik reuze zin om te creeren. Ik leerde mijn kinderen vroeger toen ze klein waren dat het creatieve proces op zich het belangrijkste was. Het lekker bezig zijn, dat is belangrijk om te koesteren. Even tijd voor jezelf in plaats van mee draaien in een jachtige veeleisende wereld. Dan wanneer de nieuwe wezentjes klaar zijn, vind ik het ook leuk jullie ze te kunnen laten zien. En ook vooral jullie weer echt te zien! Tijd te maken voor een praatje, de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Ik zou het heel erg fijn vinden wanneer jullie er tijdens mijn opendagen zijn om te ont-moeten en te ontmoeten.

Ik doe mijn best om de jaartafelpopjes, die ik heb gemaakt, mooi neer te zetten zodat jullie je even kunnen wanen in een andere wereld. Een wereld waar er tevredenheid en rust is en waar er een plek voor de ander en voorjezelf is. Bij ons afscheid heb ik weer voor iedereen een kleinigheidje gemaakt. Een klein kistje met een lieve inhoud gaat weer met jullie mee naar huis. Het is iets wat je zelf mag maken. Misschien denk je dan nog eens aan het ontmoeten!

Jullie zijn welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur op 6 en 7 Oktober. De koffie en thee staan voor jullie klaar, en net zoals vorige opendagen is daar ook iets lekkers bij. Neem gezellig iemand mee en wanneer je weer op huis aan gaat dan hoop ik dat je terug kijkt op een dag waar je weer leuke ideetjes hebt opgedaan en de komende tijd weer fijn met een pop en plank pakket aan de slag kunt gaan zonder dat er van alles moet en wie weet wel samen met een freubel vriendin!!

Tot snel.

Hartelijke groet Dorothee Baars 

 

 Voor diegenen die mij nog maar net kennen,
POP en PLANK  staan voor plezierig fröbelen en knutselen met materialen die zoveel mogelijk voldoen aan het label "natuurlijk".
Ik ontwerp jaartafelfiguren voor elk seizoen, als compleet zelfmaakpakket. Als materiaal worden onder andere zijde, sprookjesvilt, katoen, wol en bijenwas gebruikt. Onder begeleiding worden deze figuren ook in cursusverband gemaakt. De patronen worden door mij ontworpen, de stoffen door mij geverfd. Alle cursusactiviteiten worden aangeboden aan kleine groepen (maximaal 8 personen) in de huiselijke kring.

Hartelijke groeten en tot ziens, Dorothée Baars.

 

 

Route beschrijving naar Pop en Plank,

Vanuit Utrecht, Rotterdam en noordelijker:
Neem de A2, Utrecht- Den Bosch, en verlaat de snelweg bij afslag Zaltbommel,
En volg verder de algemene routebeschrijving.

Vanuit Den Bosch en zuidelijker:
Neem de A2, Den Bosch- Utrecht, en verlaat de snelweg bij afslag Zaltbommel,
En volg verder de algemene routebeschrijving.

Volg nu richting Rossum/ Hurwenen, de Provinciale weg, en blijf deze volgen tot een GROTE rotonde, met drie HELE GROTE eieren erop (de tweede rotonde is dat).Volg nu richting Kerkdriel, en ga na 100m meteen linksaf de dijk op. Dit heet al Berm!
Volg nu de dijk tot je er bijna vanaf gestuurd wordt, links is dan de golfclub en de IJsbaan
Rechts zit dan, op nummer 15, Pop en Plank.


Grotere kaart weergeven

De weg terug alvast: in tegengestelde richting de dijk volgen, bij de drie grote eieren richting Zaltbommel kiezen, en aanhouden tot je vlak voor het viaduct linksaf de snelweg opdraait richting Utrecht, of vlak over de brug rechtsaf richting 's-Hertogenbosch neemt.
Pop en Plank © 2004