Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Bladermaatjes

Beukenbladdame

De Beukenbladdame wandelt graag in de bossen zeker als het herfst is. Stiekem hoopt zij dan verrast te worden door de Eikenbladman. Ze schrikt er altijd wel van als hij opeens tevoorschijn springt onder de bladeren vandaan. Maar samen kunnen zij uren  genieten van het herfstweer, de vogels en van elkaar....€ 19.40 (Incl. 21% BTW)
Door Weer en Wingerd
Door Weer en Wingerd  behoort tot het volk van de Bladermaatjes. Zoals ook “na regen komt Zomereik”  en  “ Sjaan Plataan.”  Door Weer en Wingerd is een statige dame die graag haar blader tooi laat zien. Haar rok zwiert om haar heen.

€ 14.30 (Incl. 21% BTW)
Eikenbladman

De Eikenbladman komt in de herfst tussen de bladeren vandaan. Wanneer het blad gaat vallen, geniet hij met volle teugen. Het allerleukste is om zich te verstoppen tussen de bladeren op de grond om dan te voorschijn te springen als de deftige  beukenblad dame langs loopt.€ 33.80 (Incl. 21% BTW)
In de Maneschijn

In de Maneschijn is de moeder van alle sterrenkinderen. Zij waakt elke nacht over hen met haar bleke maanlicht. Ze kunnen bij haar terecht met al hun vragen en moeilijkheden. Wanneer je haar s 'nachts ziet weet dan dat ze er voor iedereen is.€ 48.10 (Incl. 21% BTW)
In de Maneschijn

Wat heeft een mens soms geduld nodig. Zeker als het niet allemaal gaat zoals je zou willen. Meestal ben ik dan te krampachtig bezig toch iets voor elkaar te krijgen. Wat zou dan helpen? Wanneer ik het mij realiseer dan is er een kans dat ik even wat anders ga doen ,maar wat als dat niet in mij op komt.... In dat soort situaties helpt nu kaboutergeduld. Een kwestie van "nu even iets anders....."€ 48.00 (Incl. 21% BTW)
Kleine Bladervriendjes

Deze kleine vriendjes spelen samen met de esdoornblaadjes. De eikenbladdame en de eikenbladman kijken dan lachend toe. Ze verzamelen beukennootjes, beukenbolsters en allerlei andere schatten die de natuur biedt. Wat heerlijk is het wanneer kinderen met verheugde gezichten aankomen met eikels, kastanjes en mooie bladeren. Laten we dat blijven koesteren.€ 41.00 (Incl. 21% BTW)
Na Regen komt Zomereik
Het Zomereikje behoort tot het volk van de Bladermaatjes. Zoals onder andere ook “Sjaan Plataan “ en  “ door weer en Wingert.”  Het Zomereikje is een dame met frisse groene eikenbladeren om zich heen.

€ 12.50 (Incl. 21% BTW)
Sjaan Plataan
Sjaan Plataan behoort tot het volk van de Bladermaatjes. Zoals ook “na regen komt Zomereik”  en de “ door weer en Wingert.”  Sjaan Plataan is in de herfst op haar best.   Haar kleuren zijn prachtig Ze draagt altijd haar tas bij zich.

€ 13.65 (Incl. 21% BTW)
zomaar leuk

Deze mooie gemaakte popjes allemaal in het zwart, grijs en wittinten zijn gemaakt door Reina. Een lust voor het oog!!

 

Pop en Plank © 2004