Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Boleten-familie

Moeder Boleet

Moeder Boleet is een energieke paddestoel: ze poetst, zorgt en werkt dat het een lieve lust is. Haar Paddestoel ziet er dan ook altijd glanzend en schoon uit.€ 20.90 (Incl. 21% BTW)
Rood met witte stippen

Rood met witte stippen is een klein paddestoelmannetje. Hij huppelt altijd vrolijk door het bos en is altijd te porren voor een feestje. Hij heeft een klein (padde)stoeltje bij zich zodat hij altijd kan uitrusten. Soms gebruikt hij dit als  tromme

€ 11.00 (Incl. 21% BTW)

Tuinpaddestoelen

Wat een cadeautje is het wanneer je van die mooie rood met witte paddestoelen zomaar opeens in je tuin aantreft. En wat een feest als je je dan realiseert dat daar dan ook de tuinkabouters bij in de buurt zijn!! Met elkaar is het een hard werkend volkje. Ze verzamelen bladeren, noten, eikeltjes, harken soms je tuin aan, verzorgen de zaailingen in je tuin!!! Wat een heerlijkheid is dat.€ 17.40 (Incl. 21% BTW)
Vader Boleet

Vader, de Patriarch van het stel. Hij denkt regelmatig de baas te kunnen spelen, maar moeder steekt daar gauw een stokje voor…€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
 
Vliegenzwam moeder en baby
Moeder Vliegenzwam heeft net een kleintje gekregen. Ze koestert haar lieveling. Met haar rood-met-witte-stippen-hoed is het een frisse verschijning.

€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Vliegenzwam vader en kleuter
Vader Vliegenzwam speelt graag met zijn kleuter. Mooie verhalen kan hij zijn dochtertje vertellen. Heerlijk zo een vader!

€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Vliegenzwammetjes

De Vliegenzwammetjes zijn telgen van een omvangrijke familie. In alle maten zijn ze te vinden. Door hun mooie rode  kleur en de frisse witte  stippen zie je ze zo staan.

 Vilten 2: eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen; rood wit€ 22.25 (Incl. 21% BTW)
Vriendin Eikenbladzwam
Vriendin Eikenbladzwam kan erg nuffig zijn. Ze kleedt zich graag naar de laatste mode. Samen met zusje Boleet en Vriendin Stuifzwam is het een mooi stel.

€ 20.90 (Incl. 21% BTW)
Vriendin Stuifzwam
Vriendin Stuifzwam kan erg nuffig zijn. Ze kleedt zich graag naar de laatste mode. Samen met zusje Boleet en Vriendin Stuifzwam is het een mooi stel.

€ 20.90 (Incl. 21% BTW)
Zusje Boleet

Zusje Boleet, de ondeugendste van het stel is vaak liever lui dan moe. Ze verveelt zich regelmatig, is soms wat brutaal, kortom, een opgroeiende tienerboleet!€ 18.05 (Incl. 21% BTW)
Zwammetjes

Zwammetjes, ze hebben een rood met witte stippen hoed en praten heeeeel veeeeel. Ze zijn dol op de herfsttijd, dan schitteren ze overal waar ze te zien zijn. En wanneer het heel stil is luister dan maar eens goed dan hoor je ze zwammen...

 

€ 13.85 (Incl. 21% BTW)Pop en Plank © 2004