Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Elfenland

Blad elf

Popje met hoofdje 9 cm omtrek waarbij gevilt wordt.€ 22.56 (Incl. 21% BTW)
Elf Aubergientje

Aubergientje is een elf die samen met haar kleintje het liefste tussen de lavendel struiken rond dartelt. Ze houdt van de lekkere geur.€ 8.40 (Incl. 21% BTW)
Elfenkwebbel

Deze paarse elfen staan bekend als Elfenkwebbels. Het liefste vliegen ze rond kletsen wat en vertellen alle laatste nieuwtjes weer aan anderen door. Het zijn zeer zeker geen roddeltantes want dan zou je ze erg beledigen!!!!  Het is steeds een erg waardevol contact. En op deze manier is iedereen snel op de hoogte. In hun tasjes nemen ze kleine geschenken voor je mee. Ze bezoeken ook elfen die wat minder goed ter vleugel zijn en dit wordt altijd erg gewaardeerd. Ken je ook iemand die nodig wat aanspraak kan gebruiken???? Zend er een Kwebbeltje heen en alles komt goed€ 22.45 (Incl. 21% BTW)
Elfje Rosa

 € 9.25 (Incl. 21% BTW)
Elfje Violette

Violette is een elfje dat samen met haar kleintje rond dwarrelt tussen de kuif lavendel.€ 9.25 (Incl. 21% BTW)
Groen als gras elf

Deze elf speelt graag in het gras maar door de kleur valt ze niet op. Kinderen zien ze regelmatig, maar ja wat wil je, die zitten met hun neus ook veel dichter bij de grond€ 14.30 (Incl. 21% BTW)
Het Vrolijke Feeksje

Het vrolijke feeksje  staat bekend om haar hartelijke lach. Ze tovert er wat op los. Eigenlijk heeft ze op de heksenschool geleerd dat je niet zo maar je heksenkunsten mag vertonen, maar dit feeksje kan het maar niet laten. Wanneer je een ondeugende wens hebt, haal haar in huis en ze zorgt voor vrolijkheid.€ 15.40 (Incl. 21% BTW)
Kleine Elf


€ 11.00 (Incl. 21% BTW)
Miss Oranje
Miss Oranje is ontsnapt uit de regenboog. Ze dartelt rond met al haar vriendjes. Als je goed kijkt zie je ze soms vliegen. Ze brengen plezier en voor diegene die haar kunnen zien veel vreugde.


€ 7.80 (Incl. 21% BTW)
Oranje


€ 14.75 (Incl. 21% BTW)
Purpeltje

Purpeltje is ontsnapt uit de regenboog. Ze dartelt rond met al haar vriendjes. Als je goed kijkt zie je ze soms vliegen. Ze brengen plezier en voor diegene die haar kunnen zien veel vreugde.€ 7.05 (Incl. 21% BTW)
Roze wolk elf

Popje met hoofdje 9 cm omtrek waarbij gevilt wordt.€ 19.44 (Incl. 21% BTW)
Taartelf

Dit roze taartelf je lokt je als je bezig bent met bakken. Het is bekend dat de aroma van zelfgebakken taart elfen aantrekt. Zeker als het een taart is met de schittering van suiker glazuur..... Graag roert ze nog even door de slagroom met haar zilveren piepkleine garde.....€ 13.85 (Incl. 21% BTW)
Veronica 11

Deze  elf is dol op muziek. Overal waar ze komt luisteren de mensen aandachtig, vaak kunnen ze niet thuisbrengen wat er nu zo klingelt. Ze is maar een kleintje maar geniet in de elfen wereld veel aanzien. Zeker in het voorjaar wanneer alles er zo fris groen uitziet dan is ze op haar best.€ 7.50 (Incl. 21% BTW)
Violet

Violet behoort tot de regenboogelfen. Het is een plechtige elf, niet dreigend als Indigo, maar waardig. Wanneer de zon is ondergegaan en het langzaam donker wordt, neemt de stilte toe. Het wordt rustig.€ 14.75 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004