Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Giga-Liga

Bollenbelofte

Het is een grote pop. Haar hoofd is 16 cm!!

Bollenbelofte komt al vroeg in het voorjaar te voorschijn. Als je dan goed kijkt zie  je heel soms  al kleine neusjes groen boven de aarde  uit komen. Samen met de bollen jongen en meisje heeft zij het al vroeg in het jaar reuze naar haar zin. En wie zit er in de schort van de Bollenbelofte?€ 50.15 (Incl. 21% BTW)
Engel Michael

Deze Engel helpt je moedig te zijn wanneer je dat nodig hebt. Innerlijke kracht heb je nodig wanneer je goed wil doen. Goed voor jezelf en goed voor de ander. Daar is vaak moed voor nodig.€ 42.30 (Incl. 21% BTW)
Grote Herder

De Grote Herder doolt met zijn kudde door het land. Hij heeft gezelschap van de Grote Herder die het vak ook graag wil leren. Samen hebben ze het kindje Jezus gezien toen het geboren werd. Dat was prachtig.......

Vilten 2: eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen

Vilten 3: zelf uitleggen en vilten

grijs€ 55.95 (Incl. 21% BTW)
Heksensoep

Het is een middelgrote pop. Haar hoofd is 13 cm!!!

Deze grote heks maakt een heerlijk heksensoepje. En wat daar allemaal in gaat???? Dat is een geheim recept. Door de soep te drinken krijg je weer meer kracht. Verzwakte dieren zien de heksenmoeder graag langs komen. Ze zorgt voor iedereen die zich slap, ziek of misselijk voelt. Samen met heksenkind woont zij diep in de bossen en laten ze zich weinig zien. ...Soms in februari wanneer het nog erg fris is buiten kun je hen zien vliegen bij volle maan! Wanneer je ze in november ziet.....dan voelt ze zich eigenlijk niet helemaal goed......€ 65.35 (Incl. 21% BTW)
Herfstbode

De Herfstbode brengt met haar verschijning veel energie mee. Ze is een dynamische vrouw heel doel gericht  en georganiseerd. Ze weet wat goed voor haar is en daar handelt ze volvertrouwen naar. Ze is zeer sociaal bewogen en daarnaast ook zeer creatief. Fijn om zo iemand in je buurt te hebben!!€ 65.00 (Incl. 21% BTW)
Het Loze Vissertje

Het is een middel grote pop. Zijn hoofd is 14 cm.!!

Het Loze Vissertje is een mannetje dat doet alsof hij een visserman is maar dat helemaal niet kan vissen. Hij loopt met grote vissen op zijn rug en een hengel in zijn armen maar eigenlijk is hij op zoek naar een vriendinnetje. Kennen jullie dat oude Vlaamse liedje? Het begint met "Des winters als het regent dan zijn de paadjes diep, ja diep. Dan komt het Loze Vissertje vissen al in het riet......." En het eindigt met dat hij een molenarinnetje drie maal moet zoenen... Dan maar op zoek naar waar een meisje loos is....?€ 34.46 (Incl. 21% BTW)
In de maneschijn

In de Maneschijn is de moeder van alle sterrenkinderen. Zij waakt elke nacht over hen met haar bleke maanlicht. Ze kunnen bij haar terecht met al hun vragen en moeilijkheden. Wanneer je haar s 'nachts ziet weet dan dat ze er voor iedereen is.€ 48.10 (Incl. 21% BTW)
Kerstroos Ster van de Liefde

Wat een prachtige naam heeft de kerstroos eigenlijk. Ze is een persoonlijkheid en kan mensen erg gelukkig maken. Haar bloembladeren lijken wel een ster. In haar hand draagt zij een hart met een boodschap. Deze boodschap heeft te maken met vergevingsgezindheid en vrede. Heb jij nog iets goed te maken met iemand? Misschien kan zij je inspireren.€ 36.40 (Incl. 21% BTW)
Lentebode

Deze lieve Lente bode staat al vanaf de eerste lente dag te popelen om bij je binnen te mogen. Ze geniet met volle teugen van het leven. Ze is levendig en zeer leergierig en heeft een monter karakter. Ze is wel een beetje roekeloos en zeker extravert. Een vrolijke voorjaars bode.€ 65.00 (Incl. 21% BTW)
Moeder Aarde

Moeder Aarde waakt over de wortelkinderen die diep in de grond, tussen de wortels van de bomen de hele winter liggen te dromen. Maar in het voorjaar wordt het daar een drukte van belang. Dan komt moeder met de lappenmand en ieder wortelkindje gaat aan de slag met een lapje om er nieuwe kleren van te maken., zodat alle wortel kinderen mooi met hun kopjes boven de aarde kunnen komen.€ 38.70 (Incl. 21% BTW)
Oberon

De koning van de elfen heerst over zijn kleine volkje. Hem zie je nooit. Hij woont ver weg in de beschutting van het woud. Veel over hem is er niet bekend. Over iemand die je nooit ziet is het lastig om zijn karakter te beschrijven. Ik hou het erop dat hij streng maar rechtvaardig is en goed voor zijn volkje zorgt.€ 62.00 (Incl. 21% BTW)
Paddeau-vrouw

Deze dame is een genoegen om in je buurt te hebben . Zeker als je de tuinpaddestoelen en de tuinkabouters ook van plan bent uit te nodigen in je tuin!!! Ze werken gestaag met al het handgereedschap dat je ze geeft. Zeker in het najaar is er vaak veel te doen in al die tuintjes (ja ook op een balkon hoor....)

Een grote dame!!!€ 36.00 (Incl. 21% BTW)
Rozengeur

Van Rozengeur en maneschijn. Dit is dan de Rozengeur. Zij geurt heerlijk. Ze maakt het haar omgeving erg naar de zin. Ze houdt van gezelligheid. In haar buurt voel je je op je gemak.€ 43.80 (Incl. 21% BTW)
Rozentuinvrouw

In haar grote tas verzamelt zij de afgevallen rozenblaadjes. Hier van maakt zij de heerlijkste luchtjes. Dat doet mij denken aan toen ik nog een jaar of 6 was. Wij maakten toen rozenparfum. Blaadjes in een flesje, water erbij en schudden maar. Lang laten staan........€ 42.90 (Incl. 21% BTW)
Schelpenjongen

Deze jongen is onmiskenbaar verbonden met het strand. Hij is bij zonsopgang en ondergang en als er verder niemand op het strand te zien is altijd druk in de weer. Samen met de strandman heeft hij zijn zakken dan vol met schelpen . Ook in zijn grote tas achter op zijn rug heeft hij de mooiste waar!! Wanneer de strand man met zijn stevige mantel soms niet kan bukken, de schelpenjongen helpt hem vliegensvlug!!!€ 68.20 (Incl. 21% BTW)
Tandenfee

Een heel belangrijk moment in een kinderleven is het wisselen van de tanden. Opeens ontstaat er een wiebel tand. Eindeloos voelen met je tong, de tand heen en weer wiebelen net zo lang tot dat de tand loslaat....De tand maak je goed schoon, pas op voor het afvoerputje..., en dan mag de tand ‘s avonds in het tandentasje van de Tanden fee. Deze mooie roze Fee legt dan op de plaats van de tand een klein aardigheidje terug. Wat een feest!!!€ 53.20 (Incl. 21% BTW)
Tante Hulstbes

Tante Hulstbes is natuurlijk in de maand december van de partij. Met haar mandje om haar arm is ze op zoek naar mooie hulst takjes  om haar huis te versieren. Wat een mooie rode bessen aan de takken. Samen met de hulstbesjes geniet ze van de sfeer in de adventstijd.

Vilten 2: eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen

Vilten 3: zelf uitleggen en vilten

rood groen€ 49.50 (Incl. 21% BTW)
Winterbode

Deze winterse dame heeft het graag voor het zeggen. Haar wil is wet. Ze is voorzichtig van aard. Het is een elegante verschijning en ze zal zich altijd gereserveerd opstellen. Ten slotte gaat zij met veel humor door het leven. Dit maakt dat deze strenge dame kleur in het leven krijgt.€ 65.00 (Incl. 21% BTW)
Witte Rozenpracht

Witte rozen met een nerfje van groen, prachtig zijn ze. Deze  grote broer en kleine zus behoren tot de witte rozen familie. Vooral rond het einde van het jaar staan ze prachtig  op je tafel. Echt genieten!!€ 43.15 (Incl. 21% BTW)
Zalmroze

Zalmroze is ooit in een rivier geboren. Ze kent dus het zoete water. Daarna leeft zij in de zee. Zalmroze trekt elk jaar terug naar de rivier om kleine zalmpjes voort te brengen. Mogelijk zie je haar dan langstrekken......€ 44.60 (Incl. 21% BTW)
Zee Min of Meer

Deze  zeemeermin is te vinden in de zee. Regelmatig als het stil is op het strand ligt ze daar even te genieten van de zonsondergang om daarna weer in het water te glijden om te verdwijnen. Deze zeemeermin is niet te groot en niet te klein dus gewoon "min of meer".€ 40.15 (Incl. 21% BTW)
Zomer-Zonnewende

Als Zomer-Zonnewende geef ik de dag aan dat de zomer begint. Op deze dag staat de zon het hoogst aan de hemel en is de dag het langst. Meestal is dat 21 juni soms ook 20 juni. Elke dag zie je de zon een baan langs de hemel gaan. Elke dag komt de zon op een andere plaats van de horizon op en gaat op een andere plaats onder. Als het zomer gaat worden, gaat de zon steeds noordelijker op en onder en komt zij rond het middaguur steeds hoger aan de hemel te staan. Na de Zomerwende gaat ze weer terug tot aan de plaats waar de zon staat van mijn vriend de Winterwende.....

 € 38.30 (Incl. 21% BTW)
Zomerbode

Deze  levensgenieter is er voor je vanaf het begin van de zomer. Ze is zeer sociaal en ze straalt rust uit. Nooit doet zij moeilijk, ze gaat ongecompliceerd het leven door. Graag is zij omgeven  door mooie dingen. Zij geeft haar vriendschap graag door€ 65.00 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004