Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Hulstpopjes

Hanna Hulst

Hanna past goed op haar jongere broertje Hubert Humphry . Samen spelen ze met de kersthulstkinderen. Elk jaar tegen de tijd dat het kerst wordt poetsen ze de hulstblaadjes en de besjes totdat ze glimmen.€ 30.10 (Incl. 21% BTW)
Hansje Hulstbes

Hansje Hulstbes is onafscheidelijk van zijn vriendinnetje Holly. Samen genieten ze van de rust en vrede in huis tijdens de kerstdagen. Af en toe werpt ook Hansje een blik in de glazen bal waarop hij zit. ....€ 13.95 (Incl. 21% BTW)
Holly Hulstbes

Dit Lieve Hulstbes meisje vindt het erg fijn om tijdens de kerstdagen ook van de partij te zijn! Ze zit heerlijk te wiegen op haar eigen glazen kerstbal. Soms denkt ze haar toekomst te kunnen zien in de bal........€ 14.50 (Incl. 21% BTW)
Hubert Humphry Hulst

Al weer een eeuwigheid geleden maakte ik kennis met een jongen die zich voorstelde als Hubert Humphry Een jongetje die het toch wel erg belangrijk vond dat hij gezien en gehoord werd. Deze kerst hulst jongen is ook een jongen die het belangrijk vindt dat hij er mag zijn. Hij heeft om op te vallen een grote wijde broek aangetrokken. Samen met alle andere hulstkinderen helpt hij in de kersttijd weer hard mee om alle hulst er fris uit te laten zien. Ik hoop dat jullie Hubert Humphry zien staan!!!! Kijk maar goed, je zou hem er een groot plezier mee doen.€ 29.70 (Incl. 21% BTW)
Hulstbesjes

Deze hulstbesjes zijn altijd in de buurt van Tante Hulstbes. Samen zoeken ze naar mooie takjes om de huizen mee te sieren. Zijn de bessen mooi?, zijn de blaadjes goed? En zo klessebessen ze tot hun mandje vol is.

Vilten3: zelf uitleggen en vilten

groen rood€ 23.10 (Incl. 21% BTW)
Hulstblaadjes

Hulstblaadjes  zijn stekelig  en het blad is mooi glanzend groen. Al een eeuwigheid wordt dit blad gebruikt in de kersttijd om de huizen te versieren. Maar ook als haag doet de hulst dienst. Deze twee zijn het hele jaar aanwezig. In het voorjaar samen met de hulsttakjes en Kruidje roer mij niet en haar gevolg. Tot en met de kersttijd.  Ze poetsen zeker aan het einde van het jaar de bladeren flink op om heerlijk mee te doen met de gezelligheid aan het einde van het jaar.

Da afmetingen voor de hoofddoek moeten zijn: 17x14cm€ 20.75 (Incl. 21% BTW)
Hulsthummeltje


Hulsthummeltje is een klein mannetje dat in de kersttijd graag op zijn  blad bij je komt zitten.€ 6.90 (Incl. 21% BTW)
Hulsttakjes

De Hulst takjes zijn altijd samen. Tussen het groen zijn ze bijna niet te zien. Hulst is het hele jaar rond mooi van kleur en daarom kun je ook het hele jaar door van ze genieten. Rond de kerst zijn ze natuurlijk samen met de kersthulstkinderen maar in het voorjaar samen met Kruid je roer mij niet.€ 18.40 (Incl. 21% BTW)
Kersthulstkinderen

De Kersthulstkinderen voelen zich in de kersttijd op hun plaats. Ze spelen en vervelen zich tussen het groen met rode bessen. Ook al zijn hun blaadjes stekelig zelf zijn het vriendelijke wezentjes. Heb je ze wel eens gezien tussen het groen?? Goed kijk€ 15.60 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004