Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Iniminies

Elfenmagie

Deze kleine elfjes verspreiden sprookjesstof. Je moet weten dat niet iedereen in sprookjes geloofd. Diegenen die dat wel doen zijn vroeger ooit eens in contact geweest met de sprookjessof van deze elfjes, In een heel klein zakje dat ze altijd bij zich hebben zit de glinsterachtige stof die ze over de gelukkigen heen strooien.. Vanaf dat moment ben je in staat om in sprookjes te geloven. Kleine kinderen geloven van zich zelf al maar voor "grote mensen" is dat veel moeilijker......€ 14.95 (Incl. 21% BTW)
Engelengeduld

Deze kleintjes fladderen door het luchtruim en hebben veel engelen plezier. Wanneer je ze nodig hebt zijn ze er altijd.€ 10.55 (Incl. 21% BTW)
Floepje

Floepje was het onzichtbare kaboutertje van mijn dochter dat haar altijd vergezelde. Het gaf haar kracht en durf. Soms mocht Floepje even bij haar vader in zijn borstzak zitten en wanneer ze Floepje dan weer nodig had dan kwam zij haar weer ophalen.
€ 8.80 (Incl. 21% BTW)

Guppie

Dit kleine Guppie is een echte wildebras. Samen spelen ze de hele dag in de zee. Ze glinsteren en genieten een lust voor het oog.

Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het skeletje vergt wel enige ervaring.€ 7.00 (Incl. 21% BTW)
Hartenjager

Hartenjager is een echte lieverd. Hij verzamelt liefde en warmte voor je . Geniet er van.€ 9.30 (Incl. 21% BTW)
het Zonnetje in Huis

Dit kleintje zit in haar zonnetje te stralen. Ze verwarmt je huis en verlicht je dag.

Een echte Iniminie!!€ 15.20 (Incl. 21% BTW)
Hulstkleintjes

Deze hulstkleintjes bewoonden mijn kerst etagiaire.  Ze hebben veel lol gehad samen met het statige maretak stel en de Helleboris meisjes. Natuurlijk horen daar ook de Kersthulstkinderen bij!!! Mooie takjes groen en wat bessen of mooie roosjes maken het tot een mooi kerststuk.€ 12.50 (Incl. 21% BTW)
IJskristalmannetje

Het IJskristal mannetje zit bij voorkeur op zijn houten kristal bungelend in de lucht. Verzorg ze goed want tot op heden zijn ze nog maar zelden te zien.€ 11.65 (Incl. 21% BTW)
Kabouter Hops


€ 8.80 (Incl. 21% BTW)
Kabouterfeestje

Reden tot een feestje?? Nodig dit stel uit en je hebt plezier. Let maar eens goed op wanneer je plotseling zo'n grote paddestoel in je tuin ziet. Vaak is dat al genoeg om de feestgangers aan de gang te krijgen. Tot diep in de nacht dansen ze om deze paddestoel heen en wensen zich de volgende dag weer zo'n mooie paddestoel.€ 34.50 (Incl. 21% BTW)
Kaboutergeluk

Deze kabouter is een wens kabouter. Hij wenst je alle geluk van de wereld toe. Als kind zochten wij altijd uren op de grond naar klavertje 4 want ook die zou geluk brengen....Koester deze kabouter en hij brengt ook jou geluk!!€ 10.10 (Incl. 21% BTW)
Kabouterliefde

Deze kabouter is een wens kabouter. Hij wenst je alle liefde van de wereld toe. Heel vaak is het zo dat er wel mensen zijn die om je geven maar dat je het  niet ziet. Dit vrouwtje zorgt ervoor dat je hier weer voor openstaat. Dat je  zelf ook weer liefde weg kunt geven.€ 10.50 (Incl. 21% BTW)
Kaboutervreugde

Deze kabouter is een wens kabouter. Hij wenst je alle vreugde van de wereld toe. Heb je een beetje vreugde nodig, deze kabouter helpt je. Heb je een feestje te vieren?? Kaboutervreugde is van de partij!! Haarzonnige humeur zorgt ervoor dat je al vrolijk wordt als je haar gaat maken......€ 9.25 (Incl. 21% BTW)
Kerstpuntmuts Ecru

Dit kerstballetje droomt ervan om in een mooie kerstboom te hangen en dan de hele kerstperiode tot aan 3 koningen te genieten van alle lichtjes om hem heen.€ 9.50 (Incl. 21% BTW)
Kerstpuntmuts Groen

Dit kerstballetje droomt ervan om in een mooie kerstboom te hangen en dan de hele kerstperiode tot aan 3 koningen te genieten van alle lichtjes om hem heen.€ 9.50 (Incl. 21% BTW)
KlimopRoosje

Dit kleine rozenpopje woont tussen de klimop! Heerlijk koel in de zomer. Het is een verrassing om haar te zien.

Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het vergt wel enige ervaring om het kleine skeletje te maken.€ 16.00 (Incl. 21% BTW)
Losbolletje

Dit kleine los-bolletje hoort bij de bollenfamilie. Een dapper bolletje dat in het vroege voorjaar al heel actief is. Klein maar dapper.

Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het skeletje vergt wel enige ervaring.€ 8.40 (Incl. 21% BTW)
Maandromertje

Maantje tuurt, maantje gluurt al door de venster ruiten,
het is net als of ze zeggen wil,
het is er daar binnen zo stil, zo stil.
Zijn de kindertjes al naar bed .........
Een liedje wat mijn moeder vroeger voor mij wel 1000 keer€ 17.70 (Incl. 21% BTW)
Ontkiemd

Dit duo is net ontkiemd. Tussen alle bolletjes en voorjaarsbloemetjes staan ze stevig op de aarde. Je ziet ze altijd samen.€ 10.50 (Incl. 21% BTW)
Poolster

Dit warm aangekleed wezentje bewoont de poolster.  Ze laat de ster schitteren zodat iedereen haar kan zien. Als je  's nachts de grote beer ziet en je verlengt de korte kant 5 keer, kom je bij de Poolster.€ 9.55 (Incl. 21% BTW)
Roosje

Dit kleintje woont in een Roos. Haar familie is dol op haar. Wanneer je behoefte hebt aan liefde en zorg neem haar dan in huis. Ze zal je verwarmen!

Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het skeltje vergt wel enige ervaring

€ 6.20 (Incl. 21% BTW)

Schapenwolkje

Wanneer er aan de hemel allemaal van die kleine schapenwolkjes staan weet dan dat er van deze kleintjes op slapen. Lekker warm in hun bedjes.
Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het skeletje vergt wel enige ervaring.€ 6.80 (Incl. 21% BTW)
Sterrenstaander

Het liefste staat zij op de uitkijk op een fonkelend sterretje in je kerstboom. Daar kan ze uren stil staan en genieten van alles om haar heen.€ 10.60 (Incl. 21% BTW)
Takkenboskinderen

Deze kinderen zitten het liefste met z'n tweeën op een takkenbosje !  Je kunt ze in de kerstboom prikken of in een mooi boeket bloemen of gezellig in een kerstkrans. Overal voelen ze zich thuis.€ 11.00 (Incl. 21% BTW)
Vonkje

Een heel klein vonkje kan er soms oplichten bij een kampvuur. Zo klein dat je het bijna niet ziet. Dit kleine vonkje ligt in zijn bedje nog na te genieten van de heerlijke avond. Hij gloeit nog helemaal.. enige ervaring is nodig!€ 6.00 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004