Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Kabouters

Drie Dwaze Dwergen

Deze dwergen lijken wel dwaas. Er wordt in het dwergenrijk over gekletst. Ze zouden rozen kweken om aan iedereen die  even wat aandacht  nodig heeft een roos te geven. Heb je wel eens zomaar een roos gehad? En heb je niet kunnen achterhalen van wie die kwam? Tsja dan is het toch waar wat er verteld wordt.€ 22.00 (Incl. 21% BTW)
Herfstkabouter

In het najaar wanneer de rood met witte padden stoelen de grond uit schieten is de herfstkabouter in haar element. Ze rent heen en weer tussen de tuinpaddenstoelen en de tuinkabouters om overal een handje te helpen., mooie herfstblaadjes te verzamelen  of de witte stippen schoon te poetsen. Overal is ze voor te vinden. Je kunt haar echt niet missen op je herfsttafel!!€ 10.35 (Incl. 21% BTW)
Kabouter Vader

Vader kabouter hakt zijn houtjes bij elkaar. Samen met moeder regelt hij alle kabouterzaken.€ 19.70 (Incl. 21% BTW)
Kaboutergeduld

Wat heeft een mens soms geduld nodig. Zeker als het niet allemaal gaat zoals je zou willen. Meestal ben ik dan te krampachtig bezig toch iets voor elkaar te krijgen. Wat zou dan helpen? Wanneer ik het mij realiseer dan is er een kans dat ik even wat anders ga doen ,maar wat als dat niet in mij op komt.... In dat soort situaties helpt nu kaboutergeduld. Een kwestie van "nu even iets anders....."€ 14.00 (Incl. 21% BTW)
Kabouterwijsheid

Deze kabouter is een wens kabouter. Hij wenst je alle wijsheid van de wereld toe.

Wijsheid heb je nodig om het goede te kiezen. Het is niet gemakkelijk om altijd maar wijs te zijn. Soms is het ook fijn om lekker niet wijs te zijn of heel eigenwijs... Maar deze kabouter helpt je altijd, vroeg of laat, om je weer naar wijsheid te laten handelen.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, paars blauw€ 15.00 (Incl. 21% BTW)
Lentekabouter

Dit lente kaboutermeisje is vroeg in het jaar al actief rondom alle bolletjes die weer uitlopen. Ze ruimt de blaadjes op die nog van vorig jaar rondom de neusjes van  de nieuwe bollen kinderen liggen. Samen met moederaarde zorgt zij ervoor dat het lentekleed er mooi uitziet.€ 10.35 (Incl. 21% BTW)
Lentetulp

Het Lentetulpje hoort bij de Lentebode. Ze is onafscheidelijk van haar Later, als het tulpje groot is is, wil zij worden als de bode. Daar mag ze nog veel ervaring voor opdoen. Weetgierig is ze al, ook vrolijk kan geen probleem vormen, maar ze is nog een beetje te wild, een beetje roekeloos is prima, dat past wel. Ze heeft nog heel wat jaartjes te gaan dus het komt vast goed met de ambities van het Lentetulpje!€ 27.00 (Incl. 21% BTW)
Tuinkabouters

Tuinkabouters in je tuin?? Je mag tevreden zijn!! Wat kunnen die hard werken. Ze doen zo hun best. Samen met de tuinpaddestoelen is het een hard werkend volkje. Geef ze een hark, schep of zeis in de handen en hup....daar gaan ze weer.€ 21.50 (Incl. 21% BTW)
Uit t Herfstrondje

Ooit zaten deze twee in een rondje. Maar wat bleek...... ze wilden zich vrij kunnen bewegen over de herfst tafel. Vandaar zijn ze nu  iets veranderd en zitten los in een doosje. In de herfst willen deze twee het liefste paddenstoel springen. Laat ze lekker gaan, ze komen moe en voldaan weer terug.€ 22.00 (Incl. 21% BTW)
Winterkabouter

Als Winterkabouter heb je het nooit koud. De heerlijke jas zorgt daar wel voor. Verder is hij de kou ook wel gewend. Altijd is hij op zoek naar een nieuwe ijskristal. Er zijn vele vormen en hij vindt ze allemaal prachtig. Hij kent natuurlijk ook de kinderkristallen en de sneeuwkristallen...

Vilten 2: eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen

wit€ 13.30 (Incl. 21% BTW)
Wintertakje

Het wintertakje hoort bij de Winterbode. Als het kouder wordt is hij in zijn element. Met zijn grapjes vertedert hij iedereen. Hij heeft wel een eigen willetje, graag speelt hij de baas. Hij is zeker geen waaghals en loopt niet in zeven sloten tegelijk€ 20.00 (Incl. 21% BTW)
Zomerbriesje

Deze kleine levensgenieter is er voor je vanaf het begin van de zomer. Ze hoort bij de Zomerbode. Zij doet erg haar best om een beetje op de Zomer bode te lijken. Sociaal is zij al wel maar rust uitstralen lukt nog niet. Ze buitelt nog over het strand heen en wanneer zij zich langs de vloed lijn snelt, dan spat het zee water op. Maar dat kun je haar dan ook niet kwalijk nemen, ze is nog wel heel erg jong.€ 30.70 (Incl. 21% BTW)
Zomerkabouter

Deze kabouter vertoeft graag in de zomer aan het strand. Nog vroeger dan de schelpenjongen is hij er al en legt vast wat mooie schelpen in het zicht. Hij vind het ook heerlijk om te luieren hoor. Een beetje te soezen op een schelp en te dromen over de zee min of meer, misschien ziet hij  haar vanavond??

  € 10.35 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004