Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Kerstpakketten

2 Priegeltjes

Een heel klein engeltje. Wie ze maakt weet wat de naam betekent!€ 11.25 (Incl. 21% BTW)
Adventjes

De 4 AdVentjes brengen elke adventzondag iets kleins , de vier zondagen voor kerstmis. Ze hebben  alle vier een mooie blauwe zak met sterren erop. De eerste advent met 1 ster, de tweede advent met 2 sterren , de derde advent met drie sterren en de laatste advent met 4 sterren. Ze staan leuk op een krans waar elke advent zondag ook een kaarsje aangestoken kan worden. Het wordt een stemmig geheel.

vilten3: zelf uitleggen en vilten

blauw€ 45.00 (Incl. 21% BTW)
Adventzakje

Om de Advent tijd zichtbaar te maken staat de eerste advent voor het stenenrijk, de tweede voor het plantenrijk, de derde voor het dierenrijk, en tot slot laatste voor het kerstekind.€ 15.85 (Incl. 21% BTW)
Kerstbalschommelen

Kerstbalschommelen  is de allerleukste activiteit in de kerstboom. Deze twee deugnieten genieten met volle teugen!!! Let dus op wanneer je kerstboom beweegt...je weet het zeker ze zijn weer bezig!!!.€ 20.13 (Incl. 21% BTW)
Kerstgnomen

De drie kerstgnomen zijn echte gezelligheids wezens. In de kersttijd willen zij vooral dicht in de buurt van de kerstboom hangen. Wanneer zij het naar hun zin hebben klinken hun belletjes tevreden.€ 28.60 (Incl. 21% BTW)
Kerststertijd

Deze kerstster kinderen hebben een speciale opdracht in de kersttijd. Wanneer je hen in de buurt hebt is het makkelijker om het goed te maken met iemand. Het gebeurt ons allemaal wel eens dat we iemand, soms onbedoeld, kwetsen of dat we onaardig zijn.  Het goed maken is soms moeilijk. Een beetje hulp kan dan fijn zijn. Deze familie wordt ook wel "ster van de liefde" genoemd. Ze dragen een hart met zich mee om je er aan te herinneren met elkaar in vrede te blijven leven.€ 25.10 (Incl. 21% BTW)
Kleine Ster


€ 23.67 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004