Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Kleine pakketten

Dromenwachters
Dromenwachters zijn zeer belangrijke figuren in het dromenrijk. De wachters zitten in de buurt van een dromenvanger en zorgen ervoor dat de dromen goed terecht komen. De fijne dromen sturen ze door het middengat van de dromenvanger zodat ze mogen blijven.

€ 12.30 (Incl. 21% BTW)
Geboorte Roos
Roos is een klein mensje dat dit jaar geboren is. Voor haar heb ik dit popje ontworpen en gemaakt. Het is een meisje met een tuin vol met geurende rozen. Ik wens haar een geurig en kleurig bestaan.

€ 8.80 (Incl. 21% BTW)
Heksenklets

Heksen zijn heel ijzerige wezentjes. Ze roeren in heksenbrouwsels, ze toveren wat af maar er is één ding dat ze altijd en overal bezigen en is .... de Heksenklets. Dus wanneer U iets over heksen hoort, Je kunt er zeker van zijn dat gaat om Heksenklets.

€ 19.52 (Incl. 21% BTW)

Huismuizen (blauw)
Het echtpaar Huismuis kun je werkelijk in elk huis vinden, zelfs voor katten zijn ze niet bang. Het leuke van de huismuizen is dat ze héééééél veel kindertjes krijgen. Deze baby’s worden de eerste tijd gedragen door zowel moeder als vader Huismuis.

€ 8.80 (Incl. 21% BTW)
Huismuizen (rood)
Het echtpaar Huismuis kun je werkelijk in elk huis vinden, zelfs voor katten zijn ze niet bang. Het leuke van de huismuizen is dat ze héééééél veel kindertjes krijgen. Deze baby’s worden de eerste tijd gedragen door zowel moeder als vader Huismuis.

€ 8.80 (Incl. 21% BTW)
Karbonkeltje
Karbonkeltje is een goedaardig kaboutertje. Ze loopt steevast onder de dennenbomen op zoek naar een gewond dier dat zij zal verzorgen. Ze is goed op de hoogte van allerlei kruidenzalfjes en kompressen. Ze is een wel geziene gast voor menig kaboutergezin.

€ 13.70 (Incl. 21% BTW)
Lente Kriebel
Ken je het gevoel dat je buiten komt en ruikt en voelt dat er verandering in de lucht zit? Je wordt wat onrustig en je hebt nog niet precies door waarom? Kijk dat komt nu door de ‘Lente Kriebel’. Hij zorgt ervoor dat je na een winterslaap  wakker wor

€ 9.90 (Incl. 21% BTW)
Lola Libel
Vaak boven een sloot of ander water vind je de libel. Soms stilstaand in de lucht om daarna met een grote snelheid weer verder te vliegen. Helemaal ongevaarlijk zijn deze “schonen” niet, ze kunnen behoorlijk steken. Maar mooi zijn ze wel.

€ 6.21 (Incl. 21% BTW)
Miss-Luckie
Mis-Luckie is en dametje dat je er aan herinnert dat ook al gaat iets fout je vanuit het negatieve altijd weer iets positiefs kan laten ontstaan.  Nooit bij de pakken neer blijven zitten, gewoon kijken of het nog een positieve wending kan krijgen. He

€ 11.40 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004