Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Schelpenkinderen

Abalone

De Abalone schelp wordt ook wel een oorschelp genoemd. In dit schelpje leggen de moeders van de Abalone familie hun baby's te slapen.. Het oor vangt het ruisen van de zee op en het kindje valt vanzelf inslaap. Tijdens de slaap hoort de schelp alles en waarschuwt de moeder wanneer er onraad is.......€ 12.35 (Incl. 21% BTW)
Beweging

Het popje heeft een hoofd van 9 cm. De schelp is toegevoegd.

De naam van haar schelp is Wavy Top. Er zit beweging in dit schelpen kind. Wanneer je de schelp goed bekijkt dan lijkt het net of hij beweegt. Hij glanst je tegemoet. Er zit een soort golf in. Deze schelp hoort niet voor niets bij dit dametje. Ze is altijd maar in de weer, heen en weer met de golven.€ 22.90 (Incl. 21% BTW)
Delpinula

Deze mooie dame  is een lust voor het oog.  Ze wandelt over de zeebodem, is soms een beetje nuffig maar geniet van het zeeleven. Ze is een ware levenskunstenares. Nooit roze schelpen gezien??? Echt waar ze bestaat echt! Alleen op de Hollandse stranden zul je haar niet tegenkomen......€ 15.60 (Incl. 21% BTW)
Geluid van de Zee

Het geluid van de zee is heerlijke muziek. Deze schelpen kinderen spelen  op het strand en genieten vol op. Wanneer ze moe gespeeld in hun schelpenhuis uitrusten horen ze nog steeds het geluid van de golven. Houd de schelp maar eens aan je oor.......€ 23.45 (Incl. 21% BTW)
Geluid van de Zee

Het geluid van de zee is heerlijke muziek. Deze schelpen kinderen spelen  op het strand en genieten vol op. Wanneer ze moe gespeeld in hun schelpenhuis uitrusten horen ze nog steeds het geluid van de golven. Houd de schelp maar eens aan je oor.......€ 23.45 (Incl. 21% BTW)
Kleine Schelpenhoeder


€ 18.70 (Incl. 21% BTW)
Kleine Schelpenhoedster


€ 28.70 (Incl. 21% BTW)
Melodie

De pop is middelgroot, zijn hoofd is 11 cm. Een kleinere variant schelp als waar de Melodie op zit is toegevoegd.

Eigenlijk heet dit popje Melo Diadema maar meestal wordt hij Melodie genoemd. Op het strand zit deze kleine man vaak op zijn schelp te neuriën. Dromerig kijkt hij over het water heen, hij geniet dan vol op.€ 30.95 (Incl. 21% BTW)
Nautilus

Een popje met hoofdje 9 cm. De schelp is bijgevoegd.

Dit schelpen kind geniet ervan om door de golven te surfen op zijn schelp. De waterdruppels blijven aan zijn kleren hangen. Ze glinsteren in de zon.  Zijn schelp is erg gewild maar deze staat hij aan niemand af.€ 23.45 (Incl. 21% BTW)
Sterrevissertje

Het Sterrenvissertje is een meisje dat het liefste zit te dromen op haar "Starfish" . Deze Zeester wordt zo genoemd. In haar schutkleurtjes zweeft zij door de zee en komen er kleine visjes nieuwsgierig bij haar kijken.. Soms spoelt zij aan en kun je haar zien  staren in de verte. Ooit vroeg mij dochter mij: "Mam wat is nu de verte........" . Moeilijk te antwoorden maar dit Sterrenvissertje zal het vast en zeker weten. Wie weet vraag ik het haar ooit nog eens.€ 13.80 (Incl. 21% BTW)
Strandschatten

Wanneer je langs de vloedlijn loopt is er altijd wel wat te zien. De zee werpt van alles op het strand. Voor dag en douw komt dit kleine strandschatten slepertje in actie. Van alles verzamelt dit mannetje in zijn grote tas. Bijna niet meer te tillen maar slepen lukt nog net.€ 14.90 (Incl. 21% BTW)
Twee Zeepokken

Deze Zeepokken zijn onderdeel van de beroemde Barnacle familie. Ze wonen met honderden bij elkaar. Zij leven in zout water en meestal op ondieptes. Ze hechten zich op een hard voorwerp. Soms zie je ze omdat ze ook een tijdje zonder de zee kunnen. Om daarna weer ondergedompeld te worden.€ 13.80 (Incl. 21% BTW)
ZeeŽgeltje

Dit kleine Zeeëgelhuisje  heeft gelukkig geen stekels meer en is dus ongevaarlijk. Het huisje heeft een nieuwe bestemming gekregen. Het is een mooie hoed geworden van dit Zee-egel vrouwtje. Parmantig loopt ze bij zonsondergang langs het strand. Ze is wel een beetje schuw dus kom niet te dicht bij haar.€ 9.95 (Incl. 21% BTW)
Zilte Zeepok

Dit Barnacle huis met zijn inwoners leeft op een harde ondergrond in ondiepe zee. Een andere naam voor ze is Zeepok. Meestal stammen ze af van grote families. Ze leven dicht op elkaar en kunnen doorgaans het goed met elkaar vinden. Het is er meestal een bedrijvigheid van jewelste.€ 16.40 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004