Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Sint Nikolaas

InpakPiet

Ook Inpak Piet maakt lange dagen in de tijd voor 5 december. Alle pakjes worden zorgvuldig in een mooi papiertje ingepakt. Je ziet hem de hele dag met papier rollen onder zijn arm lopen. Hele stapels pakjes pakt hij in.

Niet zelf vilten

paars€ 12.75 (Incl. 21% BTW)
Kleine Pietje

 Pietjes in de Sinterklaastijd kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ze helpen Sinterklaas, zorgen voor kleine grapjes en zijn helemaal niet eng. Leverbaar met veer: groen, oranje, paars of blauw.€ 7.70 (Incl. 21% BTW)
Piet met zak

Dit hele drukke Pieterbaasje draagt een jute zak met kleine schoen cadeautjes. Hij is te vinden, wanneer het bijna 5 December is, bij elk kind dat voor Sinterklaas gezongen heeft s'avonds voor het slapen gaan. Heel voorzichtig legt hij dan een aardigheidje in de schoen. Natuurlijk neemt hij de tekening of de wortel die geschonken is mee.

niet zelf vilten

blauw geel€ 14.00 (Incl. 21% BTW)
PlezierPietjes

Heb je al van ze gehoord? De PlezierPietjes zijn in het land. Ze zijn met velen en hebben echt lol in hun werk. Met veel genoegen slepen ze met zakken waar voor ieder kind iets aardigs in zit. Op deze zakken staat de plaatsnaam zo dat de Pietjes weten waar ze heen moeten.

Vilten 1: Zeer eenvoudig naaldviltwerk

kleurrijk€ 34.35 (Incl. 21% BTW)
PostPiet

Post Piet is voorafgaand aan 5 december altijd erg druk. Natuurlijk zijn alle Pieten druk maar deze vindt dat hij drukker is dan alle andere pieten. Hij zorgt er namelijk voor dat in iedere zak de cadeautjes voor elk adres ingepakt zitten. Inpakpiet helpt mee maar zorgen dat de adressen goed zijn is natuurlijk een erg secuur werkje..........€ 34.75 (Incl. 21% BTW)
Sint Nikolaasboot

Sint Nicolaas in het land, een tijd van gezelligheid, spannend voor de kinderen, en misschien voor veel volwassenen ook nog wel....   Laat met deze boot de Goedheiligman maar komen, en geniet van de surprises, de kadootjes en de glunder-hoofdjes van de kleintjes!

Door hout- en zaagwerk behoorlijk intensief!!!!

Vilten 0, geen zelf-viltwerk, zwart wit€ 65.00 (Incl. 21% BTW)
Sinterklaasje

Een klein Sintje dat past bij de kleine pietjes. Natuurlijk hoort deze er ook bij. Sinterklaas met boek en staf mag niet ontbreken.€ 11.65 (Incl. 21% BTW)
Stout Pietje

Weet je, dit Pietje is een stout Pietje. Het heeft de mijter van Sinterklaas boven op zijn hoofd en nu is Sinterklaas aan het zoeken waar zijn mijter toch kan zijn. Stout Pietje is een zeer ondeugend Pietje. Elke dag verzint hij wel iets dat eigenlijk niet mag. Nu is hij maar vast in bootje 13 gaan zitten want hij vreest dat Sinterklaas nu wel erg boos zal zijn......

Ooit tekende onze zoon allerlei plezier pietjes totdat hij zelf vreselijk hard moest lachen toen hij een pietje tekende met een mijter op zijn hoofd. Weet je wat dit is??? Een Stout Pietje!!!€ 19.25 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004