Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Steensjouwers

Anne Aragoniet

Dit dapper mannetje werkt sterk aardend, stabiliserend en kalmerend. Hij helpt je een pas op de plaats te zetten om tot rust te komen. Hij biedt je evenwicht en innerlijke rust. Bij hem in de buurt ontvang je kracht en ondersteuning.€ 19.15 (Incl. 21% BTW)
Carien Calciet

In allerlei gedaantes kom ik voor. Soms ben ik kleurloos, soms wit, dan weer rood of blauw. Nu ben ik geel, het zonnetje in huis. Bij ziektes probeer ik een helpende hand te bieden door jouw energie van al je piekeren en denken naar je hart te brengen.

€ 22.00 (Incl. 21% BTW)

Carne Carneool

Als Carne Carneool help ik je bij tal van lichamelijke ongemakken, zoals suikerziekte, oorontsteking, darmstoornissen, aangezichtspijn en zelfs spierpijnen.Ik zorg ervoor dat je spijsvertering voorspoedig verloopt en tot slot werk ik kalmerend.€ 20.70 (Incl. 21% BTW)
Groentje Calciet

Groentje Calciet is een kabouter die anderen liefdevol helpt. Die helpt je jezelf te accepteren zoals je bent. Als je ziek bent komt hij naar je toe en luistert hij belangeloos. Het is fijn om hem om je heen te hebben. Hij is familie van de steensjouwers en kent daardoor Carien  Calciet goed.€ 26.65 (Incl. 21% BTW)
Hanna Howliet

Hanna Howliet is een bijzonder vrouwtje. Ze geeft je zekerheid en eigenwaarde. Ze leert je je minderwaardigheids gevoelens over boord te gooien en  leert je inzien wat voor een mooi mens je bent. Deze steen helpt je wanneer je een echt denktype be€ 18.60 (Incl. 21% BTW)
Meisje Melk-Amethist

Meisje Melkamethist draagt haar mooie steen in haar tas. Het is een amethist met een melkwitte banning. Paars met  lilla en melkwit. Een prachtige combinatie. Ze brengt innerlijke reinheid en ontwikkelt innerlijke kracht.€ 13.40 (Incl. 21% BTW)
Obsidiaantjes

 De Obsidiaantjes behoren tot de Gruis Grijpertjes en zijn druk in de weer om alle gevallen steentjes weer te verzamelen. Ze zijn altijd in de buurt van hun grotere soortgenoten.

Vilten 2: eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen

Vilten 3: zelf uitleggen en vilten

grijs€ 21.20 (Incl. 21% BTW)
Obsidiana

Obsidiana is het vrouwtje van de tovenaarsleerling. Zij geeft een versterking van inzicht. Zo helpt zij samen met Sneeuwvlok Obsidiaan  om oude pijnen te verwerken, zodat pijn en spanningen en blokkades zullen verminderen.€ 19.35 (Incl. 21% BTW)
Otje Onyx

Otje in haar zwarte gewaad is als de klanken van de zwarte noten op de notenbalk: Ze laat je alle klanken van de wereld horen.. Met haar hoor je de verhalen beter, je leert zelfs beter luisteren.. Ook b€ 20.70 (Incl. 21% BTW)
Sneeuwvlok Obsidiaan

Sneeuwvlok Obsidiaan  is een tovenaarsleerling. Hij geeft een versterking van het inzicht. Zo helpt hij ondermeer om oude pijnen te verwerken, zodat pijn en spanningen zullen verminderen.€ 20.90 (Incl. 21% BTW)
Tommy Tijgeroog

Mijn naam is Tommy Tijgeroog. Ik bescherm je tegen negatieve invloeden en probeer jouw eigen krachten te stimuleren. Geef al je muizenissen maar aan mij en je zult net zo stralend worden als mijn mooie bruin gouden steen.€ 20.70 (Incl. 21% BTW)
Vadertje Amethist

Ben je soms de weg kwijt? Als Vadertje Amethist zorg ik ervoor dat je weer veilig thuis komt. Ik ben voor de indianen hun een heilige steen. Ik ben ook een goede slaapsteen: Ik zorg ervoor dat je heerlijk droomt en rustig slaapt .€ 23.10 (Incl. 21% BTW)
Vriendschap

Vriendschap is heel bijzonder, echte vriendschap bedoel ik dan.. Zo'n vriend of vriendin die je altijd kan bellen op wat voor een tijdstip dan ook, desnoods midden in de nacht. Een vriend die je nooit verwijten maakt€ 22.25 (Incl. 21% BTW)
Woestijnroos
Als woestijnroos houd ik van stilte en rust. Ik bied je de kalmte om naar jezelf te luisteren en vandaar uit de wereld in te kunnen kijken. Mijn  zandschubben bieden bescherming, reageer niet direct maar bedenk eerst wat goed is voordat je goed doet.

€ 16.05 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004