Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Sterrenkinderen

Meisje met de Sterrestokjes

Dit meisje heeft van een goede nacht fee ooit het vermogen gekregen om anderen te voor zien van lichtpuntjes. Ze deelt aan haar sterrenkinderen licht uit zodat zij op hun beurt weer diegenen kunnen helpen die het nodig hebben. Op haar sterren broek groeien de lichtjes. Wat heerlijk dat er iemand is die zorgt dat er juist in donkere dagen weer licht in de duisternis komt. ......€ 24.20 (Incl. 21% BTW)
Ster, het Sterkaboutertje

Het kleine sterkaboutertje Ster is samen met zijn zusje Sterre onmisbaar in de donkere tijden aan het einde van het jaar. Stil hangen ze te schitteren. Ze zijn zeer eenvoudig van aard en erg bescheiden. Deze eigenschappen zijn soms ver te zoeken terwijl ze toch zo nodig kunnen zijn voor een aangenaam leven.€ 12.50 (Incl. 21% BTW)
Sterre, het Sterkaboutertje

Het kleine sterkaboutertje Sterre is samen met haar broertje Ster onmisbaar in de donkere tijden aan het einde van het jaar. Stil hangen ze te schitteren. Ze zijn zeer eenvoudig van aard en erg bescheiden. Deze eigenschappen zijn soms ver te zoeken terwijl ze toch zo nodig kunnen zijn voor een aangenaam leven.€ 13.65 (Incl. 21% BTW)
Sterrelichtjes

Wanneer het ‘s avonds vroeger donker wordt helpen de sterrenlichtjes je je pad vinden. Ze lichten je bij  en helpen je, zodat er ook voor jou er lichtpuntjes in het duister zullen zijn.€ 22.00 (Incl. 21% BTW)
Sterrenkind

Een klein popje met een stoffen hoofdje, hangend aan "onzichtbare" touwtjes.€ 8.10 (Incl. 21% BTW)
Sterrenregen

Dit meisje laat ‘s nachts soms een regen van sterretjes na. Prachtig om te zien. Stil genieten is dat!! Sterreregen deelt vanuit haar rugzak al haar sterretjes uit, en soms valt er wel eens een sterretje uit. Wanneer je dit ziet mag je een wens doen.€ 29.40 (Incl. 21% BTW)
Sterretje

Sterretje is de benjamin van de familie. Ze weet zich door alle sterren beschermd. Een heerlijk gevoel daar aan de sterrenhemel. Onvoorwaardelijk houden ze van haar.€ 11.65 (Incl. 21% BTW)
Sterretwinkeling

Wanneer je bij een heldere hemel naar de sterren kijkt zie soms van die hele kleine twinkelingen, die je vrolijk maken. Deze tweeling zorgt daar voor. Wanneer je oog geoefend is om twinkelingen op te vangen zul je merken dat je het ook overdag kunt waarnemen, soms alleen al door iemands ogen.€ 15.20 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004