Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Wenskabouters

Blijf Kalm!!!

"Blijf Kalm " is een pittig kaboutertje. Ben jij ook wel eens zenuwachtig?? Ga je iets doen dat spannend voor je is?? Zorg ervoor dat je dan kalm blijft,zo kun je veel beter nadenken en handelen. Dit kaboutermeisje zorgt in dit soort situaties dat je leert kalm en rustig te blijven. Besteed geen gedachtes aan je angst maar richt je op datgene wat je gaat doen. Het is een uitdaging en je gaat er iets van maken! Je kunt het kaboutertje in haar zakje stoppen en op je weg meenemen. Er is zelfs een kijkgaatje voor haar gemaakt zodat zij het niet te benauwd krijgt. Elke keer wanneer je haar nodig hebt zal het helpen als je aan haar denkt. Het ingenaaide pitje zorgt ervoor dat je zult groeien in het kalm kunnen blijven.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, licht blauw€ 15.90 (Incl. 21% BTW)
Heb Lef!!

Heb Lef is een pittig kaboutertje. Wanneer je lef nodig hebt om soms iets te doen wat je moeilijk vindt dan is dit kaboutertje iets voor jou! Hij geeft je lef dat je kunt gebruiken. Het leuke is dat je zelf altijd denkt van "jeee kijk mij nu" maar dat valt voor de ander soms niet eens op. Dan heb je zelf klamme handjes  en de ander vindt het vanzelfsprekend.... Dus doe gerust eens iets anders, verruim je grenzen!!

vilten 2: naaldvilt met wat toevoegingen, paars€ 17.15 (Incl. 21% BTW)
Laat je Horen!!!

Laat je Horen is een pittig kaboutertje. Wanneer je het lastig vindt om je stem te laten horen is dit het mannetje wat je kan helpen. Het zorgt ervoor dat je je stem gaat gebruiken, dat je datgene wat jij belangrijk vindt ook echt gaat zeggen. Je bent namelijk de moeite waard dus Laat je Horen!!  Je kunt het kaboutertje in zijn zakje stoppen en op je weg meenemen. Er is zelfs een kijkgaatje voor hem gemaakt zodat hij het niet te benauwd krijgt. Elke keer wanneer je hem nodig hebt zal het helpen als je aan hem denkt. Het ingenaaide pitje zorgt ervoor dat je zult groeien in het zeggen wat voor jou van belang is.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoeginen, groen€ 13.55 (Incl. 21% BTW)
Met Liefde en Plezier

Zoals altijd worden popjes die gemaakt zijn met liefde (aandacht) en plezier altijd de moeite waar. Daar hoef je nooit over in te zitten. Dit mannetje zit op een prachtig houten schorshart. Hij klautert en klimt dat het een lieve lust is. Geniet van de liefde voor wat dan ook en heb plezier in het leven!!!

Vilten 1, eenvoudig naaldvilt, rood roze€ 24.75 (Incl. 21% BTW)
Pluk de Dag!!!

"Pluk de Dag " is een pittig kaboutertje. Wanneer je soms in een sleur dreigt vast te komen te zitten dan is het een eerste vereiste om dit kaboutertje bij je te dragen. Ze zorgt ervoor dat je de dag vanaf het ochtend krieken je bewust bent van het feit dat je er zelf iets van moet maken. Dat ga je dan ook doen! Er is zoveel waar je op een dag van kunt genieten. Een merel die je wakker maakt, een slak die je laat zien dat het allemaal niet zo snel hoeft vandaag. De frissen lucht die je inademt..... Maak er zelf wat van vandaag!!! Je kunt het kaboutertje in haar zakje stoppen en op je weg meenemen. Er is zelfs een kijkgaatje voor haar gemaakt zodat zij het niet te benauwd krijgt. Elke keer wanneer je haar nodig hebt zal het helpen als je aan haar denkt. Het ingenaaide pitje zorgt ervoor dat je zult groeien in het zelf actief leven en dan wordt het leven pas mooi!

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, roze€ 15.70 (Incl. 21% BTW)
Zie de Zon

"Zie de Zon " is een pittig kaboutertje. Wanneer je soms wat pessimistisch bent en je zorgen maakt is dit het kaboutertje dat je gaat helpen. Dit vrouwtje zorgt ervoor dat je je openstelt voor de goede dingen in het leven. De zon verwarmt je en geeft je energie. Ook al is de zon achter de wolken ze is er altijd!! Je kunt het kaboutertje in haar zakje stoppen en op je weg meenemen. Er is zelfs een kijkgaatje voor haar gemaakt zodat zij het niet te benauwd krijgt. Elke keer wanneer je haar nodig hebt zal het helpen als je aan haar denkt. Het ingenaaide pitje zorgt ervoor dat je zult groeien in het kunnen ervaren van de fijne dingen.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen€ 13.10 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004