Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Winterpakketten

Fonkeltje

Fonkelend en glinsterend flitsen de lichtjes door het winterrijk. De Fonkeltjes spelen er lustig op los. Met de blauwe ijspegeltjes aan hun mutsen bezorgen ze anderen veel plezier. Maak ze in verschillende kleurtjes blauw en wit.€ 12.10 (Incl. 21% BTW)
Herdersjongen

De Herdersjongen is de trouwe metgezel van de Grote Herder. Samen hoeden ze de schapen. Ooit hebben ze heel lang geleden iets bijzonders mee gemaakt. Er was toen midden in de nacht een kind geboren, dat was prachtig geweest.

Vilten 3: zelf uitleggen en vilten

grijs€ 23.75 (Incl. 21% BTW)
IJsbloemen

De ijsbloemen stonden  vroeger voordat er centrale verwarming was op de ramen. Prachtig vond ik dat. Deze IJsbloemen kinderen zijn van die ramen weggelopen en zoeken nog steeds naar ruiten die zo koud zijn dat ze er weer op kunnen verdwijnen.€ 26.40 (Incl. 21% BTW)
IJspret moeder en dochter


€ 30.80 (Incl. 21% BTW)
Midwinterlichtjes 1

De Midwinterkinderen behoren tot een grote familie. Ze laten hun lichtjes in de donkere wintermaand schijnen. Daar waar zij verschijnen wordt het licht. Deze Midwinterfamilie bestaat uit een vader, een moeder en  4 kinderen. In dit pakket bevindt zich de moeder en een van haarzonen.€ 25.30 (Incl. 21% BTW)
Midwinterlichtjes 2

De Midwinterkinderen behoren tot een grote familie. Ze laten hun lichtjes in de donkere wintermaand schijnen. Daar waar zij verschijnen wordt het licht. Deze Midwinterfamilie bestaat uit een vader, een moeder en  4 kinderen. In dit pakket bevindt zich de vader en een van zijn zonen.€ 21.35 (Incl. 21% BTW)
Midwinterlichtjes 3

De Midwinterkinderen behoren tot een grote familie. Ze laten hun lichtjes in de donkere wintermaand schijnen. Daar waar zij verschijnen wordt het licht. Deze Midwinterfamilie bestaat uit een vader, een moeder en  4 kinderen. In dit pakket bevinden zich de twee zusjes. Het allerkleinste meisje mag nog niet met vuur spelen.€ 17.00 (Incl. 21% BTW)
Sleetje rijden

De moeder is ongeveer 16 cm hoog, de dochter ongeveer 12 cm€ 31.70 (Incl. 21% BTW)
Sneeuwbalboefjes

De Sneeuwbal Boefjes zijn twee broertjes die in de winter niets liever doen dan kattenkwaad uit halen. En wat is er leuker dan het gooien van sneeuwballen? In de kou hebben ze natuurlijk dikke jassen en zelf gebreide truien aan.€ 28.50 (Incl. 21% BTW)
Sneeuwbalpopje


€ 14.24 (Incl. 21% BTW)
Sneeuwruimers


€ 22.00 (Incl. 21% BTW)
Sneeuwschavuit

Een sneeuwschavuit is er al direct bij de eerste sneeuwvlok. Hij zorgt ervoor dat wanneer je onder een boom loopt er net toevallig een hoopje sneeuw je nek inschuift.€ 11.00 (Incl. 21% BTW)
Wintermuizen

De Wintermuizen zijn muiwen die vooral in de winter actief zijn. Ze houden van gezelligheid. Als je ’s-avonds  héél stil bent kun je hun kleine voetjes horen, maar alléén van vader en moeder: De kleintjes worden g

€ 8.40 (Incl. 21% BTW)

Winterrijk

Winterrijk is een sliert paddestoelen met een  Winterditje en een Winterdatje. Ditje is het vrouwtje en Datje het mannetje. Zij hebben het samen heel goed, ze wiegen  zachtjes op en neer en genieten van het winter weer.€ 22.00 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004