Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Wolbolfamilie

Bloesembolletjes

De twee bloesembolletjes bungelen graag met velen aan een mooie paas tak. Je kunt deze wolbolletjes natuurlijk ook in het wit maken.

Vilten 0, niet zelf vilten, roze rood€ 4.05 (Incl. 21% BTW)
Bolhartig
Bolhartig is een rondborstig dametje  dat geluk brengt. Je ziet ze dan ook altijd met zn tweetjes. Je kunt ze het hele jaar door gebruiken. Rondom Valentijn, maar ook in de kersttijd. Hoog in de boom doen ze wat hooghartig en laag in de boom wat

€ 11.35 (Incl. 21% BTW)
Bollebozen

Het is voorjaar en de bolletjes groeien en groeien..Heel voorzichtig komen ze met het eerste groen boven de grond. Heel knap eigenlijk dat dit alles zo maar als vanzelf gebeurd. Knappe bollen deze Bolle(n)bozen.€ 11.25 (Incl. 21% BTW)
de Strandbal

De strandbal  is nu eens niet in felle kleuren, maar is een bal van zand. Uiteraard is zij altijd in de buurt van de strandman te vinden.  Wanneer het heel erg warm is zoekt het strandballetje verkoeling in de zee dicht bij Neptunes c.s.€ 9.00 (Incl. 21% BTW)
Heksebolletje

Het heksebolletje vliegt graag samen met de bron van Ellende  door het luchtruim. Wanneer zij moe en voldaan zijn drinken zij samen een heksensapje uit de zwarte ketel. Sebastiaan de kruisspin komt dan ook altijd even langs.€ 9.90 (Incl. 21% BTW)
Hulstwolbollen

De twee hulstwolbollen  genieten ervan om met kerst ter versiering opgehangen te worden..€ 8.60 (Incl. 21% BTW)
IJsbolletjes

Deze twee IJsbolletjes geven tijdens de donkere winterweken vooral gezelligheid. Wanneer je ze eenmaal gemaakt hebt kun je bijna niet meer stoppen. Ze zijn graag met een hele familie. In een kringetje op een krans of op een mooie schaal met een lichtje€ 5.31 (Incl. 21% BTW)
Juffertje Groen

Juffertje Groen is een lentebode. Ze is er al vroeg bij in de lente en ze blijft totdat de laatste vlinder verdwenen is.

 € 5.05 (Incl. 21% BTW)
RoseRood

RoseRood draagt  haar hart mee en wanneer je het even nodig hebt kun je het altijd van haar lenen. Vriendschap en genegenheid geeft ze je. Haar kleuren variëren van roze tot donker roze. € 7.76 (Incl. 21% BTW)
Vrouwtje Vrieskou

Vrouwtje Vrieskou zwaait de scepter in winterland.. Alles wat zij met haar staf aanraakt verandert  in wit   € 6.99 (Incl. 21% BTW)
Vuurbal
Het is midzomer, de zon heeft zijn hoogste punt bereikt, het st. Janskruid bloeit. De vuurbal  heeft zijn eigen houtvuurtje. Wie durft er over het lage vuur te springen? Daar heb je wel moed voor nodig..

€ 9.70 (Incl. 21% BTW)
WolbolEngeltjes

Deze twee Wolbol Engeltjes houden van veel gezelligheid en kletsen in de kersttijd heerlijk in het rond, zeker als je een heel engelenkoor maakt.

 € 6.00 (Incl. 21% BTW)
WolbolPaddestoel

De wolbol paddestoel staat het liefste op de herfsttafel samen met zijn soortgenoten de vliegezwammen, de boleten en rood met witte stippen.€ 6.05 (Incl. 21% BTW)
WolbolPompoentje

Pompoentje behoort tot de wolbol familie.€ 6.60 (Incl. 21% BTW)
Wortelkindjes

De  drie  Wortelkinderen  spelen het liefste dicht bij Moeder Aarde. Natuurlijk wordt er ook gewerkt aan de kleertjes van de bloemenkinderen. Alles moet weer klaar zijn voor de lente.€ 15.60 (Incl. 21% BTW)
Zeebolletje

Het Zee- bolletje staat aan de voeten van Neptunes en houdt daar de wacht

 € 5.05 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004