Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Zeefiguren

AlgEgel

De groene zee egel loopt met zijn knapzak over de stenen van de pieren. Groen van het zee wier kun je hem haast niet zien. In zijn knapzakje verzamelt hij eten dat hij vindt tussen het zeewier. Lekker struinen, genietend van het weer, het strand en de zee. Wat een leven heeft hij, je zou er jaloers van worden.€ 22.00 (Incl. 21% BTW)
Als Zand en Zee

In het land van zee en strand leven deze twee torretjes. Zij spelen ieder aan een kant. De een in de zee de ander op het zand. Wanneer de golven over het strand rollen buitelen ze over elkaar heen. Wanneer de zee zich terug trekt zwaaien ze naar elkaar om bij de volgende golf elkaar weer te omhelzen. Een grappig stel. Ze hebben altijd een grote tas bij zich, je weet maar nooit wat je eens vindt in de branding.€ 19.40 (Incl. 21% BTW)
Dobbertje Drijfhout

Dobbertje Drijfhout is een mannetje dat heerlijk op zijn hoed en drijfhoutje kan dobberen in het water.  Hij laat zich meevoeren met de getijden, wat kan hij hiervan genieten! Geen gezeur aan zijn hoofd, geen  mens die hem dan lastig valt!!! Heb jij ook wel eens behoefte om zo heerlijk weg te dromen? Dan snap jij wat Dobbertje bezielt.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, grijs€ 22.50 (Incl. 21% BTW)
Koraalvlinder

De Koraalvlinder is een vis die samen met de andere zeefiguren rondom Neptunes een plekje heeft. De vis is uiteraard in allerlei afmetingen te maken. Als mobiel maar ook gewoon als een school vissen.€ 7.76 (Incl. 21% BTW)
Princes Noordzee

Prinses Noordzee is een zeekind, ze is geboren in de Noordzee. Soms zwemt ze langs de kust en kun je haar zien als je goed kijkt. Het liefste is ze bij Neptunes. Samen met haar lievelingsvis zwemt ze ro€ 16.50 (Incl. 21% BTW)
Regenboogvis

De Regenboogvis is een vis die samen met de andere zeefiguren rondom Neptunes een plekje heeft. Met haar schitterende schubben glanst en glinstert ze door het water. Ze leerde dat ze door het weggeven van haar schubjes anderen en zichzelf verblijd.€ 8.80 (Incl. 21% BTW)
SchelpVaren

Schelp varen is een heerlijk ontspannen bezigheid. Lekker over de golven glijden of dobberen op de zee bij rustig weer. Van kleins af aan zijn ze hier me bezig. In het begin hebben ze de techniek nog niet zo onder de knie maar al gauw lukt het ze om doelgericht met hun schelp te varen.€ 13.00 (Incl. 21% BTW)
Visserman Klingel

De Visserman Klingel is een zeekind, hij is geboren in de Noordzee. Soms zwemt hij in de buurt van prinses Noordzee en kijkt hij verliefd naar haar. Te dicht in haar buurt komen durft de Visserman Klingel niet, stel je eens voor zo’n gewone Visserman….€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Zandlopertjes

De Zandlopertjes zijn drie deugnieten die op het strand te vinden zijn als je goed zoekt. Het liefste spelen ze van zonsopgang tot zonsondergang. Wanneer ze moe gespeeld zijn rusten ze uit in de mantel van de strandman. Heb je hem nog nooit gezien…..€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Zeeannemonen

De Zeeannemonen behoren  tot de zeekinderen. Ze zijn zeer geliefd door de kleine visjes. Deze schuilen tussen de bloembladeren. Kalm zijn zij in de zee aanwezig en bieden bescherming aan diegene die het nodig hebben.€ 18.50 (Incl. 21% BTW)
ZeeŽn van Tijd

Met haar mooie rokken deint ze op de stromingen van de zee. Ze ziet haar kinderen spelen en ze is tevreden. De visjes met glinsterende schubjes zijn altijd in haar buurt. Ze is geduldig en heeft tijd voor iedereen€ 16.25 (Incl. 21% BTW)
Zeejongetje

Het Zeejongetje is een zeekind, hij woont in de zee. Soms is hij te vinden op het strand dan speelt hij met de schelpenkinderen. Maar meestal is hij bij zijn vriendinnetje, het zeemeisje, te vinden in het water.€ 19.67 (Incl. 21% BTW)
Zeemeisje met kleintje en vis

Het zeemeisje is een zeekind, ze woont in de zee. Soms is ze te vinden op het strand dan speelt ze met de schelpenkinderen. Maar meestal is ze bij haar vrienden in het water.€ 24.20 (Incl. 21% BTW)
Zeepaardje

Het zeepaardje staat statig in het water, samen met zijn berijder zwemt hij door de  zeeën. Wanneer hij even wil genieten van het uitzicht slaat hij zijn staart om een plant of iets anders en blijft hij stil hangen in het water.€ 9.90 (Incl. 21% BTW)
Zeesterzusjes

De Zeesterzusjes behoren tot de zeekinderen. Ze plonsen en spetteren in de zee. Het allerleukste spelletje is zittend op een zeester zich met de stromingen mee laten drijven. Ze zijn altijd samen.€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Zeezwabbertje

Zwevend in het water kan het zijn dat je Zeezwabbertje tegenkomt volgens mijn zoon. Hij of zij zwabbert door het water opzoek naar mooie schelpjes. Alles wordt meegenomen en thuisgekomen wordt alles bew€ 12.10 (Incl. 21% BTW)
Zuiderzee Jutters

De Zuiderzeejutters waren langgeleden, toen de Zuiderzee nog bestond, een ijverig volkje. Ze ruimden bij eb het hele strand op. Alles wat ze nog konden gebruiken werd hergebruikt. Veel hadden zij niet nodig. Ze leefden van het strand en de zeelucht.€ 19.80 (Incl. 21% BTW)
Zuidwester

Zuidwester heeft een mooi gedraaid schelpenhuis. In zijn schutkleuren moet je nog best goed zoeken waar hij is. Met zijn zuidwester hoed is dit schelpenkind bestand tegen weer en wind. Op het strand vind je wel eens wat en dat stopt hij dan in de grote zakken van zijn jas.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, zandkleur€ 25.10 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004