Winkelen
Begin


Fotoos van freubelaars
nieuw november 2016
Errata
Zo maar leuk om tezien.
voorbeeld
Bloemenkinderen
Bloemenpeuters
Bronnen
Steensjouwers
Boleten-familie
Kabouters
Kerstgroep
Kerstpakketten
Engelen
Winterpakketten
Elfenland
Zeefiguren
Bladermaatjes
Hulstpopjes
Kleine pakketten
Wolbolfamilie
Kinderpakketjes
Chakra s
Geurlingen
Oogstkinderen
Fosielofieltjes
Verjaardagen
Zoetigheden
Hart en Ziel
Viltertjes
Vlinders
Vurigheden
Weertypjes
Jaar-rondes
Iniminies
Giga-Liga
Exoten
Schelpenkinderen
Wenskabouters
Sterrenkinderen
Sint Nikolaas
Tropicals
Cursuspoppen
Kruidenzoekertjes
Heksen en zo
Zeepziedertjes
Aardbeitjes
Kettingen
vervallen pakketten
Losse artikelen

Zoetigheden

Bloesemblommen

De Bloesemblommen verstoppen zich het aller liefste, je raad het al , in de bloesembomen in het voorjaar. Ze genieten van alle aandacht. In de Betuwe hebben ze bloesemtochten, van al diegenen die langs komen fietsen. En hoe je ook gluurt en kijkt meestal zie je ze niet. Ze vallen door hun kleur niet op.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met wat erbij€ 17.80 (Incl. 21% BTW)
Bloesempje

Wat een schattig klein bloesempje is dit. Je vindt hem bijna niet terug in de bloesemboog van de Bloesembruid!! Zo gaat het vaak, door de veelheid van bloemetjes in de bomen vind je de bloesemkinderen bijna niet terug.  Het is een kwestie van goed kijken, dan geniet je dubbel.

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, rose wit€ 12.25 (Incl. 21% BTW)
Bloesemvriendjes
De Bloesemvriendjes zijn twee zeer zoete vriendjes die in het voorjaar staan te popelen om bij je binnen te mogen staan. Je hebt geen kind aan ze want het allerliefste staan ze bij het pinksterechtpaar Lentetrouw, om de boog met bloemen vast te houden.

€ 20.00 (Incl. 21% BTW)
Ei Koerei
Ei-Koerei , over ene zondag krijgen wij een ei, één ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei…..Een oud rijmpje over een paas ei. Dit ei is er ook zo één. Koerei is het paaskindje dat in een paasei woont.

€ 11.20 (Incl. 21% BTW)
Lavendelzaadjes

Deze Lavendelzaadjes geuren naar de zomer. Beiden hebben een tas vol zaadjes die ze de afgelopen zomer hebben geplukt voor jullie. Wanneer deze twee bij jou in huis staan knijp dan af en toe even in de tasjes zodat de lavendel geur weer vrij komt.€ 17.80 (Incl. 21% BTW)
Lentetrouw
Bij de lente hoort ook het pinksterechtpaar.  De bruid en bruidegom staan  onder de boog met de bloemen . Aan weerskanten wordt de boog vastgehouden door de bruidsjonkertjes. De sapstromen komen weer op gang, hier staat de groene kleur voor.

€ 28.80 (Incl. 21% BTW)
Rozenmeisjes

De twee Rozenmeisjes werken samen met de Rozenweelde. Afgeknapte rozen worden met veel liefde mee genomen en in prachtige drijfschalen neer gelegd. Rozen zijn er in alle kleuren maar deze meisjes zijn dol op rood en donker roze.......

Vilten 2, eenvoudig naaldviltwerk met toevoegingen, rood roze€ 30.40 (Incl. 21% BTW)
Rozig

Rozig, rood en roze, de kleur van de liefde....Een kleur die ons warm van binnen maakt. En warmte en liefde  daar kan  iedereen wel wat van gebruiken........€ 15.00 (Incl. 21% BTW)
Zoethoudertjes
De Zoethoudertjes zijn twee maatjes die net als de bloesemvriendjes in het voorjaar staan te popelen om bij je binnen te mogen staan. Ze horen bij de lentetrouw en houden de boog vast. Maagdelijk wit en rose zoet is hun kleding.

€ 20.70 (Incl. 21% BTW)


Pop en Plank © 2004